Ska vi köpa hus?

DSC_0955

Min bror med familj har precis köpt nybyggt hus i Eskilstunatrakten. Så fint med skogen omkring och liten trädgård/uteplats. Jag kan inte sluta tänka på att jag skulle ha råd att köpa ett liknande hus till mig och tjejerna i Eskilstunatrakten om jag sålde min lägenhet här i Stockholm. Jag skulle nog till och med ha råd att ha en bil. Vi stannade till där på väg från Västkusten för finfin middag. 

Barnen

Så svårt. Jag skulle så gärna vilja ge mina barn ett litet hus och uteplats och nära till naturen.  Tänk att kunna släppa ut dem på vintern för att göra snölyktor och snögubbe, ha plats för studsmatta och kunna sitta ute och äta och grilla. Samtidigt så har de det så bra här i Stockholm. Båda tjejerna har många vänner, aktiviteter och såklart sin pappa här. Önskar så att jag hade råd att ge dem ett hus här, men det är verkligen inte ekonomiskt möjligt för mig som ensamstående. 

PicMonkey Collage (2)

Älskar det där med att grilla på altanen, odla örter osv. Här Matilda, min brors sambo som skulle på prinsessfest som Rapunzel. Vi, vi grillade supergoda marinerade räkor. Måste testa det själv. Marinerade i sesamolja, soja,  mm och sedan på med massa koriander och extra marinadsås. 

grillade räkor

och efter denna lyx, blev det grillad, marinerad kycklingfilé med massa gott till. Verkligen dax att grilla snart och fortsätta drömma om hus och bil. 

DSC_0979

Linda

2 kommentarer

  1. Jag kan bara bekräfta att man får mycket för pengarna i Eskilstuna. Det tar dessutom mindre än en timme med tåg till Stockholm. Det är dessutom en bra kommun att arbeta som lärare i! Det jobbas aktivt med skolutveckling och ordnas mycket för oss lärare, kurser, föreläsningar osv..

  2. Jag förstår din längtan efter ett hus. Det är mysigt men ibland längtar jag till en lägenhet eftersom det alltid är mycket arbete med hus.

    Herregud! Pajen! Den ser fantastisk ut, måste göra den snarast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *