Premiär för Aquaria Vattenmuseums nya Havsutställning

Röda mattan, sjöhästar, åskoväder, hajmatning, rockor och en fin vårbuffé.

Aquaria

Vi var inbjudna på premiären av den nya havsutställningen på Aquaria Vattenmuseum. Den stora tanken med revhajar, rockor, blåsfiskar mm fascinerade alla. Barnen kröp in i tunneln och satt och tittade i evigheter. Det har flyttat in både vanliga såväl som självlysande maneter på Aquaria. I regnskogen åskade det när vi kom och det tropiska regnet öste ner på alla sidor, sedan steg solen och pirayor, jättemalar och stingrockor gled sakta genom vattendragen. Magiskt.

aquaria

Mangroveträsk med orädda, nästan tama, fiskar. Missa inte matningen av sprutfiskarna som prickskjuter på maten. Lustigt som bara den.

Vi var inbjudna på premiären av Aquaria Vattenmuseums nya havsutställning.

En hel avdelning ägnad åt sjöhästar. Så rofyllt med dessa magiskt övernatruliga djur. Hade kunnat stanna där i evigheter, men barnen ville vidare.Man kan boka kalas på Aquaria, det låter verkligen lockande. Kanske något för Magda då hon fyller i september.

Aquaria sjöhäst

Det finns mycket roligt för barnen och det är lärorikt med kunnig personal som kan berätta om alla fiskar, sjöhästar, grodor, maneter osv. Här hoppade Zack och Annie på stenarna och som tur är så plumsade de inte. Gillar så Annie Geggamojatröjklänning och Zack hade en finfin fisktröja, dagen till ära.

Aquaria

Tack Aquaria för ett magisk besök hos er. Ett toppenmuseum för stor som liten.

aquaria

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *