Veckomenyn och irriterande god Kanelbullekaka

Veckomenyn

Har jag sagt att jag är så glad över att ni är så många som kikar in här på Matstugan? Att jag blir överlycklig för varenda kommentar ni lämnar? Tack så otroligt mycket ♥. Jag är sjukskriven från och med i fredags och fyra veckor framåt. Jag har opererat min fot för artros. Smärtan har lättat lite, men jag är fortfarande invalid och så trött, orkar inte så mycket alls. Har barnen och på onsdag har Annie en sånguppvisning med skolan som jag bara måste se såklart. Sedan var jag bjuden på en lunch via bloggen med Stefano Catenacci imorgon måndag, men men det är ju en omöjlighet…Vad är väl en bal på slottet…!?! Som tur är kommer jag ha mina vänner hos mig eller jag är hos dem alla dagar den här veckan, så jag behöver i alla fall inte känna mig ensam:-)

Blomkålssoppa – Krämigt välgörande och smaskens

Skaldjurspaj – Lätt som en plätt

Biffar med fetaost och spaghetti insvept i den ljuvligaste tomatsås – Mmmmmmm

Turkey club sandwich – Snabbvarianten

Har fått största craving på Kanelbullekaka, vilket ger mig massa minnen. När Annie var bebis och jag ammade henne, bakade jag kanelbullekakan om och om igen och bara tryckte in. Vågar knappt göra den, för jag äter upp hela själv. Hörrni, ha en alldeles smashing vecka och berätta gärna om ni gör något roligt. Jag, jag kommer plöja serier, dokumentärer och filmer på Netflix.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *