Det löser sig…

Jo, det har löst sig med hur barnen ska komma till och från skolan…Jipppiiiiii!

DSC_0012

Världens bästa Jessica tar dem till skolan och hämtar upp dem de första dagarna. Min andra vän och granne Angelica kan sedan ta Magda när hon lämnar sin son på förskolan. Såklart har de även en pappa som får ställa upp lite extra nu. Det är så skönt att det är löst för den här första veckan. Min fot känns idag också bättre och det känns som att jag kommer faktiskt kunna gå lite inom några dagar. Det dunkar inte och skär i foten längre. Jag tar fortfarande smärttabletterna men antagligen bara någon dag till. Jag kommer den här första veckan vara hos vänner på dagarna eller så kommer någon förbi, tar med lunch och håller mig sällskap. Så lyckligt lottad med vänner.

DSC_0426

Linda

2 kommentarer

  1. Så bra att det löste sig! Vad vore livet utan vänner och grannar? Sköt om dig nu så att foten läker bra

    • Åh, tack. SÅ nöjd med lösningen att barnen kommer till skola och förskola med någon de känner och tycker om också. Tack för tips och omtanke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *