Veckomenyn och Knäckig kladdkaka

veckomeny

Sorry för sen Veckomeny. Det kom lite trista saker emellan som gjorde att jag inte hann lägga in inlägget igår kväll som jag brukar göra. Idag lite matt av tråkiga tjafs. Måtte veckan pigga på sig. Jag har så mycket planer att sjösätta med bloggen, roliga saker för er, och mig. På onsdag kommer min tvättmaskin som jag har beställt. Äntligen!!

Jordärtskockssoppa – Dax för varm god soppa

Nötpanerad kyckling med mangosalsa – Bara för att det är så gott och går så snabbt

Lax i hummersås med kräftstjärtar – Ni bara måste testa och den går så snabbt att fixa

Fantastiska korvgrytan – Riktig höjdare

Kladdkaka md knäck

Bara för att muntra till veckan så…Den här kladdkakan med knäck är bland det godaste jag har ätit

Linda

2 kommentarer

  1. Hej Linda! Du har så fina veckomenyer. Testar och gillar! Lättlagat och barnvänligt. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *