Frukostglass – Goood Morgon Allihopa

FRUKOSTGLASS

Slängde ihop frukostglass till barnen igår kväll, gissa om de gillade det!!! Så lyckat. Jag blandade köpt krämig fruktyoghurt med krispig granola, lite kokosflingor, lite frysta blåbär och hallon och hällde i glassformar. Minst sagt lyckat! Blir som en skål med yoghurt och granola, men så mycket roligare förstås. Nu ska jag iväg på första danstillfället med båda småpinglorna. God Morgon och fin lördag!

frukostglass 2

Linda

2 kommentarer

    • Ja, jättelätt att bara svänga ihop och barnen tyckte det var så gott. Magda tog bort de stora frysta hallonen bara, tror det blev för stora bitar för henne. Glassformarna är från Åhléns, Väldigt vanliga. Vill du köpa bara glasspinnar så finns det i storpack hos Panduro:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.