Veckomenyn och full fart framåt

Veckomeny

God morgon måndag! Har helgen varit fin? Min har varit 50% toppen, 25% ok och 25% botten. Jag var tvungen att ta ett beslut som inte var så roligt igår söndag. Men tack gode gud för världens bästa vänner! Jag pratade massor med Rose-Marie igår och tog en ordentlig Power Walk med Jessica, vi pratade så mycket att vi gick vilse. Faktiskt så händer det en massa roligt i veckan. Det är julvisningar på G överallt nu. Så håll utkik under veckan så får ni se vad som gäller Julen 2014. Full fart framåt alltså.

Fisksoppa med saffran – för att den sätter guldkant på vilken dag som helst!

Vegetarisk Kebab – av det enkla skälet att den är kanongod

Korvstroganoff på nytt sätt – Du lägger korven snyggt ovanpå bara för att det ser lite lyxigare ut så

Kyckling insvept i bacon och fylld med smältande mozzarella – Storfavorit i repris!

äppelpaj

Sedan kan man göra en knaprig urgod äppelpaj mitt i veckan på dinkel och råsocker, inte alls speciellt onyttig, så blir veckan sådär höstmysig. Glöm inte en stor kanna te till, och ett stort tänt ljus. Fin vecka!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *