Tefal Actifry – Frasiga Nyttiga Supergoda pommes

Tefal Actifry

Jag testar just nu Tefals Actifry. Det är en köksmaskin som fått stor uppmärksamhet då du wokar de mest underbara rätter och gör de allra frasigaste pommes på väldigt lite fett (1 msk cirka). Actifry är en kombination mellan ugn och fritös. Med så lite olja, varmluften och en temperatur på max 150 C hanteras maten varsamt och blir nyttig. Jag testade och ja, så himla gott! Det var också så lätt, för du bara skalar potatis och skär i stavar, slänger ner i Actifry och stänker över 1 msk olja (för pommes av 1 kg potatis). Sedan sköter den allt själv, 40 minuter senare har du krispiga pommes. Alla delar ställer man in i diskmaskinen. Tefal Actifry

Nu ska jag testa att göra lite kyckling nuggets, woka kycklingrätt och krispa till en massa grönsaker.Ni ska få se! Tillagningen sker genom att varmluft cirkulerar och maten vänds försiktigt runt. Lilla Gumman gjorde ett test av Tefals Actifry, läs den HÄR om du vill veta lite mera. Längtar faktiskt redan till att slänga ner potatis i den och langa upp superduper pommes.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *