Behind the Scenes

DSC_0141

Mina små väluppfostrade, gulliga barn är inte alltid så välartade som det kan se ut på bild. Här är lite bilder från kryssningen med Birka. Mini Drama-queen i mitten av middagen.DSC_0164Annie gjorde en huvudbonad av finservetten då jag försökte hindra Magda från att krypa under borden. Jojomänsan, den var hon väldigt stolt över. De retas och bråkar som bara den också, mest hela tiden.

DSC_0173

Magda under bordet, smakandes på plastgrejen med bordsnumret. Hon vägrade släppa den och jag lät henne ha den för att undvika ett megautbrott på restaurangen. Annie klättrade under tiden upp i babystolen. Däremellan var allt underbart, de älskade maten och hade roligt och kramades. Middag nummer två bad jag att vi skulle få maten lite snabbare så att barnen inte hann freaka ut, det var inga problem.PicMonkey Collage

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *