Lax i foliepaket på uteplatsen

Lax i foliepaket

Lax i foliepaket, Sååå gott! Det bara smälter i munnen. Lätt att göra och du kan göra det i ugnen eller lägga foliepaketet på grillen.

Du behöver (2 pers)

2 laxfiléer

½ paket fetaost

6-8 körsbärstomater el liknande

1/4 lök

2 klickar smör

salt, svartpeppar

folie, olivolja

Gör så här

Sätt ugnen på 200 C

Lägg ut 2 ark folie. Pensla med lite olivolja. Lägg på laxfilé, och en klick smör på varje bit, salta och peppra. Skär löken i mindre klyftor, skär fetan i kuber. Strössla lök, feta och tomater på laxen. Salta och peppra. Knyt eller vik ihop ordentligt. In i ugnen cirka 15 minuter Lax i foliepaket

En liten sallad på sidan av på rädisor, avocado, salladsblad och en dijondressing. Perfekt och fräscht. Kändes inte som att man behövde ris eller potatis. Men vill du ha potatis så kan du förkoka färskpotatis sådär 15 minuter och sedan lägga med i paketet. Är det fredag så får det bli t ex en Flower Bud. Treeeeevlig Helg!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *