Veckomeny och Mojo Rojo potatis

vECKOMENY

Den här veckan vill jag bara komma igenom. Den är helt galen för mig. Ikväll är det Vårruset, och jag har ont i halsen och känner mig rätt trött. Men jag kommer springa och göra mitt bästa. Imorgon är det sommarfest på dagis med uppträdanden och grillning. Direkt efter det går jag till Årsstämma för min bostadsrättsförening där jag sitter i Styrelsen. På onsdag är det sista dag för betygssättning av 3or, vilket innebär att jag kommer få en hel del panikinlämningar den här veckan som ska rättas Bums! Tur som bara den att det är lite ledigt på torsdag ändå. Här kommer lite tips igen. Ha en fin vecka!

Halloumisallad – Grilla den vetja och sitt ute och ät

Wrap med kalkon och chimichurri – En favorit

Ceasarsallad med räkor – Den snabba versionen!

Grillad entrecote med hemmagjord marinad på soja och honung – Bara att passa på!

Mojo rojo potatis

Suveränt gott till grillat är Mojo Rojo potatis

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *