Veckomenyn och lite Ditt och Datt om Veckan

Veckomeny
Nå hur ser veckan ut för er? Jag har allt möjligt på agendan den här veckan. Först och främst rättning av prov. Men självklart lite bloggrejs också. Jag ska till restaurang Printz på tisdag kväll med några bloggvänner. Ser så fram emot det! De har världens godaste korvar där. Det kommer vara en hel del som har att göra med lakrits också i veckan, då jag är bloggare för Lakritsfestivalen. På fredag, ja, då ska jag faktiskt gå ut på Stureplan, dricka drinkar och festa lite. Det händer liksom aldrig, men nu så. Vi är fyra stycken: Maria, Pernilla, Matilda och jag, som brukade festa runt på Stureplan innan vi alla fick barn. Vi har en liten reunion, ska bli sååååå roligt! Ha en fantastisk vecka på väg mot V Å R E N!
Majssoppa med Västerbottenost och lite tryffelolja – Mättande och mumsig
Lammragu med gnoochi – en av mina största favoriter
Kyckling med Chèvre – sååååå krämigt härligt god
Smoked paprikalax – och matig sallad
Kanelbullar
Här har ni bästa receptet på saftiga, kaneliga bullar. Mitt favoritrecept på Kanelbullar minsann. De här gör jag rätt ofta och de försvinner alltid direkt. Nu blev jag sugen på att göra dem bums.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *