Veckomenyn och Nyttigaste Glassen

Veckomeny
Vassego, veckans meny. Bara godsaker! Tja, veckan börjar med Vabb. Vi har verkligen klarat oss fram till februari. Inte en sjukdag för Annie och bara någon enstaka för Magda. Men nu är det bara sjukt. Segt, men bara att ta sig igenom. På bloggfronten faktiskt lite nya events. Jag ska på ett modeevent, vilket är nytt för mig och sedan ska jag på kycklingevent. Men rätt lugnt ändå i veckan. Vill satsa på att barnen blir friska nu. Nästa vecka händer det en massa roliga saker dock, så jag laddar! Kram och ha en bra vecka.
Majs- och Squashplättar – Går hem!
Våffelsmörgås deluxe – Med kyckling, kalkonskiva, cheddar, färskost mm
Lax övertäckt med cashewnötter, lime mm
Ungspannkaka med bacon – Redigt och gott
Raw food glass
Jag föreslår att du unnar dig en liten efterrätt i veckan, t ex Raw food glass: Gjord på hallon,avocado och banan. Rena nyttobomben!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *