Glad Midsommar med midsommarkransar och jordgubbar

Midsommar 2018

Midsommar 2018. Min midsommar var nog inte den traditionella. Jag firade den nämligen helt själv. Det kanske inte ser så ut på bilderna. Men bilderna är från igår då jag fixade midsommarkransar till barnen och spenderade eftermiddgen med att gå till frisören med dem och så åt vi tillsammans. Varannan vecka förälder innebär ju att man inte är med sina barn varje storhelg. I år var det min tur utan dem på midsommar. 

Midsommar 2018

Men igår var ljuvlig och idag var en så skönt avslappnad dag som jag behövde. Jag har tränat, ätit jordgubbar och lax, läst bok, tittat på andra säsongen av The Crown (bra, men inte lika bra som första säsongen) och passat på att städa lite, för imorgon kommer barnen och vi ska ha en toppendag och äta rökta räkor, aioli och bara ha det bra. 

Så det känns som att vi har firat midsommar, men egentligen inte. Det gör mig inte så mycket att inte fira midsommar, sådär traditionellt. Alla andra högtider är mycket viktigare för mig. Är det viktigt för er med midsommar? Firar ni det sådär stort?  

Hoppas ni haft en så fin Midsommar

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *