Veckomeny med barn och rostat med äpple och tahini

Veckomeny

Ugnspannkaka med blåbär är en makalöst god middag som inte kräver något mer; Krämig pestosås med kyckling går blixtsnabbt att få in i ugnen; Köttfärslimpan som slår allt enligt mina barn i alla fall; räkpasta som det är stort mums på, speciellt med olivoljestekta vitlöksbröd. Där har ni veckomenyn för den här veckan. 

Oj, oj oj, så gick där en vecka i rasande fart igen. Dax för veckomeny. Den här veckan är min vecka med barnen så då blir det mina barns favoriter här hemma. Det här är även veckan då jag tänkte testa att göra en mjölkfri lasagne. Har fått lite tips så sugen på att testa. 

Den här veckan är lite av en skräckvecka. Det är dags för Tjurruset igen. Känner mig så icke beredd. Så här såg det ut förra året då jag och Jessica sprang. Det var nog den jobbigaste omgången någonsin så backigt. Trodde jag skulle svimma mest hela tiden. Ändå är det så himla roligt. Men bävar ändå, skulle velat ha sprungit mer för att förbereda mig. Sedan så kan inte Jessica eftersom hon är på bokmässan, kommer sakna att ha henne med för vi har alltid så roligt på Tjurruset. Ja, ja, det är bara att köra. 

Här kommer veckans meny

Veckomeny

Ugnspannkaka med blåbär

Kyckling i krämig pestosås

Köttfärslimpa med det där extra

Räkpasta med olivoljestekta vitlöksbröd

tahini-apple-honung-pa-en-skiva-rostat-brod0

Sedan måste jag tipsa om en av mina absoluta favoritfrukostar. En skiva rostat med tahini, äpple, honung och timjan

Passa på nu när affären översvämmas av äpplen. Gudagott till frukost, mellan mål, innan eller efter träning. 

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *