Veckomeny och avokado lindad med bacon

Veckomeny och avokado lindad med bacon

Morotssoppa med apelsin, garam masala och naankrutonger, fisktacos med lime, mangosalsa och guacamole, hamburgare på högrevsfärs med ädelost, päron och bacon, Kyckling i röd pestosås. Där har ni veckans meny!

Pool med havsutsikt Skepparholmen

Har spenderat helgen på Skepparholmen med två väninnor, som även är mammor till min äldsta dotters klasskamrater.  I den här tempererade poolen har vi hängt, bastat med utsikt över vattnet.

Men SPA blev det först på kvällen efter 5 timmars intensiv träning.  Träningsläger. Vi bokade i januari in oss på ett dygn på Skepparholmen. I paketet ingick en hel dags träning, fem timmar uppdelat på fem pass,  med Maria Bild. Maria Bild har dansat på tävlingsnivå i massa år och ni har säkert även sett henne under de sju år hon dansade i Let’s Dance med olika kändisar. Hon är utbildad PT och håller pass på SATS. Hon körde hårt med oss och de cirka 20 andra. Det var Samba, rumba, salsa, jive, yoga, funktionell träning och pilates. Jag är så mör i kroppen idag att jag knappt kan röra mig. Bilderna är lånade från Skeppsholmen, då jag inte ville fota utan bara fokusera och umgås. Fotade dock med mobilen. Så kika in på #matstugan om ni vill se fler bilder.  

I paketet ingick lunch, fika, middag, frukost. Allt så så gott. Här ovan ser ni förrätten igår kväll som var mandelpotatisblini med lax och löjrom. Helt underbar.  Känner mig ärligt som en ny människa. Lugn, harmonisk, genomtränad, pigg, glad. Kan verkligen rekommendera att träna för Maria Bild. Nästa träningsdag är 30/9, se Skepparholmens träningstillfällen för mer info om ni är intresserade av att känna er möra i kroppen. 

Veckomeny

Morotssoppa med apelsin, garam masala och naankrutonger

Hamburgare på högrevsfärs med ädelost, päron och bacon

Kyckling i röd pestosås

Fisktacos med lime, mangosalsa och guacamole

Avocado lindad med bacon

Baconlindad avokado är ett lätt snacks med massa smak och textur, krispigt och mjukt på samma gång. Lördagsgodis för vuxna.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *