Stora Ahlgrens Grillbilar och annat nytt från Cloetta

 Cloetta nyheter Cloetta nyheter Ahlgrens Grillbilar Carbeque

I sommar kan du grilla Ahlgrens bilar i storformat.Så på med grillen och slå till med en Carbeque. De är dessutom urgoda att äta som de är. Bästa nyheten från Cloetta på länge. 

Cloetta nyheter Cloetta nyheter Ahlgrens Grillbilar Carbeque

Det är en ren ära att få vara med i Cloettas smakpanel. Både jag och barnen hoppar i luften då vi fått ett nytt paket från Cloetta med nyheter. Hurra för Ahlgrens nya megabilar. 

Cloetta nyheter Nutisal Nordic mix torrostade nötter  Dry roasted nuts Nordic

En annan lyckad nyhet är Nutisal Nordic Mix med torrostade nötter, russin och tranbär. Den här mixen var borta på ett kick. Min äldsta dotter tyckte det var den godaste mixen någonsin. Den här mixen är även perfekt att blanda ner i sallad. En halv näve av mixen i en sallad med jordgubbar, chevre, persika, spenatblad och ruccola. Mums!

Cloetta nyheter Crazy face

Rolig nyhet är helt nya Crazy Face: Salty, Fizzy eller Sour. Så galna grejer. Men galet goda. Mina och min yngsta dotters favorit blev Salty som är karamell- och lakritskulor fyllda med salmiak.  Ingen mesig smak här icke. Min äldsta dotter blev överförtjust in Fizzy som är bubbelgum- och colakulor fyllda med pulver som bubblar i munnen. Vill du ha det supersurt så är Sour din grej. Äpple- och citronkulor med supersurt pulver. Crazy Face kommer även i stora sega kolor i smaken ananas och Sour Apple. Du ser dem på översta bilden. 

Cloetta nyheter Crazy face

Gott & Blandat Cola är den nya varianten. Gillade de mjuka godisarna med tyckte att de sura godisarna var för sura, söta och hårda. 

Cloetta nyheter Gott och blandat Cola

Yup i nya smaken Salty Caramel & Salmiak. Har inte hunnit testa. Men övertygad om att en sådan kombination inte kan bli fel. Läkerol i Sour Mandarin. Inte heller hunnit testa. Vad tror ni?

Cloetta nyheter Läkerol YUP

Vilken blir dina favoriter?

[Varuprov]

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *