Glad Påsk från Helsingfors med massa påskgodis

Glad Påsk från oss som nu befinner oss i Helsingfors. Här kommer vi vara i några dagar nu och bara ha det bra hos vänner. Vad vi kommer hitta på här i Helsingfors är fortfarande öppet. Så har ni något bra förslag så tipsa gärna. Vi har sedan tidigare varit på det fina akvariet här, så något annat än det. 

Så klart så kommer det bli påskgodis också, massor. Är det påsk så är det påsk. Jag är ju överförtjust i Lindts choklad både att äta såväl som att duka med som att dekorera tårtor med. Se till exempel receptet på vårtårtan som är en ugnsplåt med kärleksmums som strösslats med massa kokosgrädde á la nysådd gräsmatta. 

Eller den här galet goda påsktårtan som krönts med en chokladkanin. Testa även, som sagt, att duka påskbordet med kaninerna. Lätt knep för att det ska bli påskstämning och påskdukning. Gillar deras chokladmorötter och vill helst komma på något roligt att göra med dem. Tips? Lyxigt att få vältra sig i choklad den här påsken. 

AÅ K

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *