Citron, lakritsbåtar och karamelliserade mandlar – Påskgodis från Haupt

Haupt lakrits båtar citron Glad påsk

Mitt alldeles egna egogodis kommer i Påsk från Haupt. Riktigt svag för deras lakrits i olika former. De här burkarna är mina. Tre påskägg så att säga. Ändå påsk ju. I God Påsk från Haupt finns honungskaramelliserade italienska mandlar omgivna av lakritspulver från Kalabrien, salmiak och vit choklad. De har jag smakat förut och de är så goda. En väldigt perfekt gå-bort-present i påsk. Älskar burken också! CITRON är ett av nytillskotten: saltlakrits rullad i vit choklad smaksatt med syrlig citron, lime bergamott och yuzu. På årets Lakritsfestival så sålde den slut bara någon timma efter att festivalen öppnat. Den var storfavoriten bland deras produkter i år. 

Men har ni inte testat Haupt BÅT så akta er, ni kommer äta hela burken på nolltid. Den är en doldis och lite svår att få tag på. Alla som testar den är helt sålda. Tänk er vanliga lakritsbåtar men en vuxnare lyxigare smak. Min absoluta favorit just nu bland deras produkter. 

G L A D  P Å S K

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *