Kycklingspett Mango Jalapeño – God nyhet

Kycklingspett mango jalapeno Kronfågel

[Varuprov]

Färska färdiga kycklingspett mango/jalapeño är en god nyhet från Kronfågel, gjorda på svensk bröstfilé. Du värmer spetten ca 10 minuter i ugnen (eller grillen) så är de klara att äta.  Men du kan äta dem kalla också. Jag testade mango och jalapeño och barnen spetten med blandade örter. Båda var kanongoda. Mina var det lite drag i, samtidigt som de var lite söta av mangon. Jag gjorde en exotisk sallad till på kokat ris uppblandat med rostade cashews, papaya, mango och ananas. Barnen tyckte verkligen om sina milda spett på blandade örter. 

Det här är perfekt picknickmat i sommar. Bara att lägga ner i picknickväskan och ge sig ut på äventyr. Spetten är stora och mättande så räcker med varsitt till barnen, och kanske två per vuxen. Å ena sidan tyckte jag att de kunde ha varit med lite extra sås till spetten, å andra sidan är det bra att det inte var en massa sås för då hade det varit kladdigt att ta med och äta på picknick. De är saftiga i sig själva. Jag kommer garanterat köpa hem dessa i sommar till alla utflykter, men även då man vill att det ska gå lite snabbt hemma någon kväll. 

Summa Summarum

Rekommenderas varmt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *