Veckomeny och Vit kladdkaka med lakrits och apelsin

Hellloooo, nytt liv, ny vecka, nytt jobb och ny dator. Har en sprillans ny MAC, men har aldrig tidigare haft en MAC. Har känt mig smått frustrerad för att jag inte vet hur jag ska göra för att navigera, öppna och stänga sidor, bläddra samt scrolla. Smått frustrerad är en underdrift. Haft huvudvärk och bara gett upp flera gånger. Förstår att MAC är fantastisk, men att det kommer ta tid innan jag lär om mig hur det fungerar. 

Har haft en riktigt hektisk vecka med överlämning av min tjänst till min efterträdare, förberedelse inför mitt nya jobb och allt annat. Barnen har varit på gränsen till sjuka. Annie blödde massa näsblod natten mellan lördag och söndag. På söndagen ramlade hon i backen när hon skulle hoppa över ett rep på en lekplats. Då började näsblodet forsa igen. Typiskt när man inte tagit med något papper ut. Fick kasta av mig skorna och ta min strumpa för att få stopp på blodet. Sedan var det bara hem och bädda ner båda barnen i soffan och sätta på film. Lördagen spenderades i alla fall på härligaste sättet hos en vän till oss. Vi blev bjudna på lunch, efterrätt, fika, kaffe och ett bord av pyssel till barnen. 

Nä, hörrni, vi bara kör veckomenyn nu. Mer om allt annat under veckan. Då kommer ni också få veta lite mer om Lakritsfestivalen. 

Veckomeny

Vegetarisk Paella

Kyckling i krämig pasta med massa grönt

Lax med knaprigt cashewtäcke

Fransk korv stroganoff

Vi fortsätter på lakrits. Vad sägs om vit kladdkaka med lakrits och apelsin. Så otroligt god. 

Ha en fantastiskt fin vecka. Vi hörs och ses under veckan hoppas jag. Håll tummarna för att allt går bra den här första jobbveckan. 

Linda

2 kommentarer

  1. Ser som vanligt supergott ut!

    Är så nyfiken på ditt nya jobb. Hoppas det kommer bli riktigt kul och inspirerande med ny arbetsplats.

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *