Ett avslut och en ny början

God morgon vänner.  Ja, som ni kanske har sett på Instagram så gjorde jag min allra sista dag igår på den gymnasieskola där jag varit i en herrans massa år. En massa känslor den här veckan. Fällde lite tårar inför en klass då de överraskade mig med ett stor kit från Body shop och det allra finaste kortet där de skrev att de kommer sakna mig. Igår kom även en av mina mentorselever med choklad och handskrivet kort där hon tackade för mitt stöd som mentor och skev att jag hade betytt mycket för henne. Allt har gått rakt in i hjärtat på mig. 

Blev oerhört fint avtackad av elever såväl som kollegor. Ovan ser ni vad jag fick av mina kollegor. De känner mig uppenbarligen väldigt väl och hade verkligen tänkt till. I kuvertet låg ett presentkort på 750 kr på butiken Kajsa Warg som jag totalälskar. I det fantastiskt inslagna paketet låg en kokbok Muskelmat, en spännande kokbok för träningsmänniskor. Lakrits från Johan Bulow. Ett underbart kort med så fina hälsningar, och en middagsdejt. Blev så rörd över att de har tänkt till så mycket med presenterna. 

Alltså, här ska firas! Nu börjar en ny fas i mitt liv. Välkommen nya tider!!!!!!!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *