Veckomeny och Lakritspannacotta

Himmel, förlåt, för dålig uppdatering. Jag slutar på mitt nuvarande jobb (där jag har varit i 13 år!) och börjar på ny härlig arbetsplats om prexis en vecka. Håller på att sammanställa elevernas arbeten så att jag kan göra en överlämning till min efterträdare. Jag har varit på min nya arbetsplats för timmars överlämning. Parallellt med det gigantiska projektet så är jag scenansvarig för Lakritsfestivalen som går av stapeln 1-2 april. Jag hinner inget annat än jobba från morgon till kväll just nu, helg som vardag. Jo, men i fredags tryckte jag in en tapaskväll som jag då jag satt i bilen från Sälen kom på att jag ville slå på stort och göra.  Allt annat har fått stå tillbaka, även sömn, träning och sociala kontakter. Just nu. Måste över toppen. Det positiva är att det är vindar som blåser i mitt liv, roliga saker. 

Här kommer då veckans veckomeny:

Veckomeny

Paj med chevre, soltorkade tomater och sallad på valnötter och päron

Kycklingspett panerade med halloumi

Frästa räkor med broccoli i asiatisk sås

Parmesanpanerade kotletter med somrig sallad

Ni kommer den här veckan även få alla mina tips på en lyckad tapaskväll. Det blev en så lyckad kväll och jag var mer än nöjd med allt från maten till sällskapet. Man borde göra mer sånt, bjuda in lite spontant en enkel fredagskväll. 

himmelsk-lakritspannacotta2

Eftersom Lakritsfestivalen snart är här så tänkte jag att ni skulle få mina allra bästa lakritsrecept. Vi börjar med Lakritspannacotta . Bered er på en beroendeframkallande smakupplevelse. Lätt att svänga ihop och underbar tillsammans med lite grädde och hallon.

Lovar att det kommer mer frekvent updatering i veckan än förra veckan.

Ha en riktigt fin vecka med mycket sol ute och inne

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *