SMAKBOX Tillsammans är boxen med högsta värdet någonsin

Smakbox tillsammans

Precis innan vi åkte på skidvecka till Lindvallen så kom det ett stort och tungt paket från Smakbox. Det var februariboxen det. I SMAKBOX Tillsammans-boxen fanns hela 18 produkter. Värdet är det högsta hitintills på 471 kr.  Smakbox utnämndes Vinnare av Årets Box i Sverige 2016. De blev utsedda till Årets Prenumerationsbox i Sverige 2016 och vann även kategorierna Bästa Innehåll och Årets Nykomling.

Måste säga att det här är boxen som toppar allt. Det fanns skördegröt, jordnötssmör, ekologiskt te, powerdryck, quinoaburgare, nougatsås, Delicatos nya bollar med mörk choklad och  mycket annat. Boxen kommer tillsammans med receptbroschyr och tips på olika sätt man kan använda produkterna. Om du använder koden LINDASMATSTUGA så får du just nu 15% rabatt på boxen (nya kunder enbart). 

Smakbox tillsammans

Tre favoriter

Om jag måste välja tre favoriter som jag blev extra nyfiken på så väljer jag Grobladstopping som förutom groblad innehåller vita mullbär, nyponskalsbitar och är smaksatt med lakrits. Du kan ha den till exempel på granolan eller gröten. Skördegröt är utan socker, med mycket fiber och frön. Tartex vegetariska paté med oliver ska bli spännande att smaka. Bredbart pålägg gjord på premiumingredienser. 

Smakbox tillsammans

En annan spännande produkt är Tortilla pizza bottnar och Pizza sauce från Santa Maria. Vi testade faktiskt dem här i Lindvallen. De var så goda och enkla att göra. Du bara brer på såsen, lägger på lite skinka och ost och in i ugnen. Klart på några futtiga minuter. Bra att ta med sig på skidvecka. 

I samarbete med SMAKBOX

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *