Alla Hjärtans dag – Tips på romantiska desserter

chokladpannacotta-med-daimcrunch-a-la-roy-fares0

Alla Hjärtans dag – Tips på romantiska desserter. Lite tips till  Alla Hjärtans Dag kommer här. Tycker att vi tar desserterna idag (eller ikväll).  Känns som att det på Alla Hjärtans dag  behövs en riktigt kärleksfull dessert. Lite extra allt sådär. Hur tänker ni? Vill du ha en dessert som du imponerar med, som du kan förbereda, som är helt underbart romantisk och som går snabbt att göra och som inte går att misslyckas med? Ja, då tycker jag att du ska satsa på Chokladpannacotta med daimcrunch. Choklad är romantik i ett nötskal.  

Koladipp dessert

Att dela hör till kärlek, för mig i alla fall. Dela livet, tankar, känslor, bekymmer och varför inte desserten. En koladipp med massa favoritfrukter är en sådan övergod dessert. 

Creme brulee med vit choklad och citron hallon

Måste slå ett slag för min favoritdessert alla kategorier, Creme brulee med vit choklad och citron. Det här är ett skottsäkert recept. Krämig och len creme brulee med fräsch smak av citron. 

Sedan, om ni vill hålla er lite nyttigare, eller om ni är veganer eller om ni bara älskar chokladmousse, då, ja då rekommenderar jag vegansk chokladmousse. Lite avokado, lite jordnötssmör, banan rena vitaminbomben på kärleksdagen alltså. Så bara välja och vraka vänner. Kom ihåg att Alla Hjärtans Dag inte enbart handlar om att ha en partner. Gör en stor dessert till dig själv. Rå om dig själv, det är kärlek det. Jag kommer fira dagen med mina två största kärlekar i livet, Annie och Magda. Det kan inte bli bättre. Ska göra en riktigt mysig kärlekskväll till oss. 

Ha en underbar Alla Hjärtans Dag

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *