BBQ Halloumi – MAX första gröna kampanjburgare

Testade nya BBQ halloumi på MAX förra helgen. Det är MAX första gröna kampanjburgare. Ofantligt god. Så här skriver MAX på sin sida  om nytillskottet: ’BBQ Halloumi har dubbla halloumiskivor, frasiga lökringar, en härlig barbequesås med lite ”tryck” i, mild majonnäs, sältad längskivad gurka och Max goda briochebröd’. Sådan ny storfavorit!  BBQ Halloumi är en lakto-ovo vegetarisk burgare. BBQ Dream kampanjen pågår fram till den 15 mars. Missa inte att testa denna goding. Jag kommer hinna med några vändor till. 

 

I början av 2016 lanserades succé-konceptet Green-familjen. Fem nya gröna burgare varav den ena var vegansk. Jag har smakat flera av dem och de är alla hur goda som helst. Jag har ännu inte testat veganburgaren med pulled oumph. Den längtar jag efter att testa. Har ni testat? Vad tyckte ni?

 

Det finns, ärligt, ingen hamburgerkedja som jag gillar bättre än MAX. På alla sätt är de kanon. Ta bara en sådan sak som att ha med sig ett barn med mjölkproteinallergi. Inga problem. De har full koll. De tog sig tid till att se till att allt Magda fick var fritt från mjölkprotein. Hon åt precis de som de andra åt, men utan ost till burgaren. Det finns ingen kedja som varit så tillmötesgående, hjälpsamma och gjort det så lätt att äta trots en allergi. Jag har hört det tidigare om MAX, läst det på olika forum, och nu även upplevt det. Hurra för dem, verkligen. Vill du, i förväg, veta vad du kan och inte kan äta om du har en allergi, så se deras Allergiguide.

En annan grej är att de ofta har en riktigt bra sak i sin Maxbox , d v s  barnens måltid. De har tagit bort papplådan av miljöskäl (tummen upp). Den här gången fick barnen varsitt muminglas. 

Fortsatt bra helg på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *