Veckomeny och Crêpes med bär

Veckomeny

Vegetariskt lasagne är verkligen comfort food vilken dag som helst. Fisksoppan är en favorit sedan länge här hemma. BBQ pizza med kyckling och ananas är en riktig höjdare. Lite genvägar som gör en mätt och belåten. Chili con carne, snabbfixen har ni här. Barnen älskar den här versionen. 

The Affair serie HBO

Alltså, i helgen har jag börjat titta på en ny serie på HBO, och helt helt fastnat. The Affair. För er som inte redan sett den, se den. Den handlar om en gift fyrabarnsfar, författare och lärare som har en affär med den gifta servitrisen under sommarsemestern.  Det leder mycket mycket djupare än så och förändrar deras liv totalt.  Man får se bådas perspektiv på affären. Då man får Noahs perspektiv till exempel så är ofta Alison betydligt mer utmanande klädd än när man får se hennes perspektiv på händelserna, mötena. Otroligt fängslande serie. Vågar knappt skriva det, men jag har tittat klart hela säsong 1, 10 avsnitt! Kunde inte sluta titta.  För er som kikat på min Instagram i helgen så har ni även sett på Instastories att jag faktiskt har tränat också. Så vidunderligt skönt att vara igång igen. 

Nu över till veckans meny. I veckan kommer även en hel del nya recept. Jag gjorde bland annat en kanoners Pasta alla Norma som det kommer recept på. Så glöm inte kika in då och då. 

Veckomeny

Vegetariskt lasagne

Fisksoppa

Chili con Carne

BBQ pizza med kyckling och ananas

Helgen, eller vilken veckodag som helst, så är det passande med Crepes med frukt, sylt, nötter. Efterrätt eller varför inte middag eller mellis. Vilket som är funkis.  

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *