Kycklingkebabwrap, mat på nolltid

I samarbete med Kronfågel

Jag har fått hem lite roliga nyheter från Kronfågel. Jag delar med mig av de nyheter som jag och barnen tyckte om. En av dessa positiva nyheter är strimlad kycklinglårfilé Kebab. Så snabbfixad middag till barnen som blev smakrik och mättande. Middag på nolltid. Bara ner med den strimlade kycklingen i het panna och fräsa på. Värm några tortillabröd i valfri storlek. Skiva och hacka upp tomat och paprika. Lite majs och någon klick creme fraiche blandad med majonnäs och ketchup. Tadaam tallriksmodellen med protein och kolhydrater i bra balans, på nolltid. Barnen var väldigt nöjda, de älskar verkligen wraps med olika innehåll.  Bra rätt att ta till i vardagen såväl som runt jul när man vill satsa tid på andra aktiviteter med barnen.   

En annan positiv sak med middagar och luncher som går snabbt att laga till är att man kan satsa krutet på andra middagar. Imorgon kommer min bror med familj på besök så då är det middagsplanering som gäller för 7 personer. Så bra att varva med sådana här snabbisar då. 

Ha det fortsatt mysigt i vinteryran

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *