Pink Boulevard – Julshopping och Egoshopping

pinkboulevard-se-webbshop

Sitter och nätshoppar lite på Pinkboulevard.se . Nu är jag lite sen på bollen, men fram till midnatt idag så har man 30% rabatt om man anger BF30. En nystartad sajt med massa fina saker. Allt från finlakrits från Haupt, doftpinnar från K. Lundqvist, de finaste glöggmuggarna och de unika Christina Re kopparna. Kär i ’Believe in Magic’ koppen. Morgonboost att dricka sitt kaffe ur den. Många av kopparna från Christina Re har även en liten symbol inuti koppen. Kan även verkligen rekommendera Maison Belles allrengöringsmedel, Christmas Clean. Den köpte jag förra gången. Den får hela rum att dofta lätt av kanel och apelsin. Jag har aldrig sprungit runt och städat så mycket som nu, bara för att få den där doften. Deras allrengöringsmedel finns även i flera andra dofter hos Pink boulevard. Te från OR TEA är magiskt gott. Det tänker jag beställa flera sorter av. Teet är kanon, burkarna något alldeles speciellt. 

pinkboulevard-se

Jag gillar även dessa lyktor som kan användas som minikruka till hyacinterna. Chamoisduken i paisley guld är så vacker, funderar på den också. Den finns även som neccessär. Nä, nu måste jag hinna skicka iväg min beställning. 

Gonatt

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *