Firar det ena och det andra med Lindor Caramel

Lindor Caramel karamell

Idag har jag så mycket att fira. Fick en hel låda med Lindor Caramel och idag slog jag på stort och åt ungefär så många jag bara kunde. Lindor är ett av mina beroenden. Det där chokladskalet som tänderna mjukt glider igenom till den krämigt mjuka chokladkrämen med smak av kola och choklad. Jag fick frågan av PR byrån som representerar Lindor vilka smaker jag tycker mest om på Lindorkulorna. Mina favoriter är hasselnöt, Caramel, kokos och den nya apelsin. Vilka är era favoriter?

Lindor Caramel karamell

Så, vad firar jag? Jo, jag har fått så otroligt många positiva och överraskande besked idag. Som jag önskar att jag kunde berätta. Men i stort sett alla saker är hemliga, än så länge. Det var allt från stora roliga nyheter från vänner, chans till nya vägskäl för mig, komplimanger från vänner, kollegor och bekanta på alla möjliga plan, inbokad AW med mammor till min äldstas klasskamrater.   Igår var en inte så bra dag där jag kände mig sliten, trött och less på mycket. Jag var trött på människor som utövar härskarteknik, människor som beter sig konstigt och ego och trött på mig själv till och med. Livet är fascinerande dock. Precis då det känns sådär med allt, det är just där och då det vänder.Härligt ändå! Brukar ni kännas som mig? Jag hoppas att jag kan få berätta både det ena och det andra snart. 

Lindor Caramel karamell

Alltså, jag förtjänar nog två Lindorkulor till. ..

Linda

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *