Årets julkalender är en lakritskalender

lakrids-by-bulow-lakridskongen-adventskalender-julkalender

En julkalender fylld med lakritspraliner med den mest utsökta smak du kan tänka dig. Här ovan är några av julens härligaste lakrits från John Bülow som kalendern förhoppningsvis innehåller.

lakrids-by-bulow-lakridskongen-adventskalender-julkalender

Det är Rose Gold Söt lakrits täckt av vit, belgisk lyxchoklad och klädd i överdrag av körsbär, Silver är intensiv och djup, söt och aromatisk med en kombination av fyllig, mörk lyxchoklad från Belgien och en subtil förnimmelse av pepparmint samt Bronze – mjuk lakrits, karamelliserad vit choklad och en nypa spröda flingor av havssalt. Så himmelskt goda alla tre. Tänkte att jag skulle använda dem som dekoration på tårta, desserter, glass osv. De är så vackra att man vill ha de ständigt framme.    

lakrids-by-bulow-lakridskongen-adventskalender-julkalender

En riktigt lyxig lakritskalender blir årets julkalender till mig själv. Det är Lakritskongen, Lakrids By John Bülow, som skickade den här fantastiska julkalendern till mig med mitt namn på.  I år är andra gången jag har en julkalender. Förra året fick jag en av Jessica från Summerbird. Det var ren egolyx att ha en vuxenkalender. Tänk att även vi vuxna kan få spänningen och magin med 24 luckor och nedräkning till jul. 

lakrids-by-bulow-lakridskongen-adventskalender-julkalender-jul

Det här är inte vilken vanlig butikslakrits som helst utan kvalitetslakrits med lyxiga smaker av belgisk choklad, bär och exotisk frukt.  En sak som jag verkligen vill höja med Lakrids By John Bülow är att deras lakrits är glutenfri. Det är annars ofta just gluten i lakrits. 

lakrids-by-bulow-lakridskongen-adventskalender-julkalender

Du kan köpa de metalliska pralinerna enskilt, i trepack med en burk av varje. Du kan även köpa dem tillsammans med en julkalender som ett julpaket. Tänk själv att hälla upp dessa kulor o skålar till jul eller nyår. Finare än så kan det väl inte bli. Inte godare heller. 

Snart första advent

Linda

En kommentar

  1. Åh vad jag längtar till den första december 🙂 Ser så fram emot att varje dag äta en lakritspralin tillsammans med en kopp kaffe. Tusen tack än en gång för den fina kalendern.
    Stor varm kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *