Grattis till en Fars Dag Box från Godisboxen.se

Godisboxen

Jag fick in många fina tävlingsbidrag till tävlingen om en valfri Fars Dag Box från Godisboxen.se. Skulle helst vilja ge er alla varsin box. Men nu har jag valt ut TRE vinnare som den här gången får priset. Det kommer fler tävlingar och fler chanser. Så Grattis till följande tävlande:

Jenny som skrev så här.

Åh vilken rolig tävling och vilket utbud på boxar de hade! Jag hade gärna fått en pixibox skickad till mig för då hade jag kunnat dela den med min dotter. Det hade varit en perfekt kombination av spännande böcker och gott godis, vilken förutsättning för en mysig kväll med den lilla snäckan som håller mitt hjärta!

Karoline som skrev så här:

Åh! Jag hade blivit så så så glad för en komplettbox, den har ju allt och lite till! Godis att dela med någon man gillar i biomörkret, lite spänning efter bion och presentkort på tidningsprenumeration för höstens egentid. Vilken supergrej både att få skickad till sig och ge bort till pappa godisgris!?

Åsa som skrev så här: 

Gåvoboxen (choklad och tidningar) ? av följande skäl:

Jag har ätit mjölkproteinfritt i några månader i hopp om att min kolik-bebis som jag ammar ska må bättre. Det verkar dock inte som att det hjälper så om en veck ska jag börja äta mjölk igen. Gissa om jag har saknat CHOKLAD? Bio-biljetter som fanns i vissa boxar vore ju najs, men i dagsläget är jag glad om jag får stänga in mig på toa med en tidning i 10 min! ?

GRATTIS ALLA TRE TILL EN HÄRLIG BOX!

PS. Jag har mailat Godisboxen.se era mailadresser. De kommer höra av sig till er under dagen med alla instruktioner. 

Linda

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *