Cirkus Scott med Babblarna är i stan

circus scott och babblarna

Cirkus Scott med Babblarna är i stan, under september månad, med sin nya show som i år är en musikal. Med sig har de grisar, getter, små hästar, akrobater, hundar, dansare och ett gäng trolleritrick. Det är en riktigt härligt show med mycket dans och musik som Circus Scott bjuder på i år alltså. I torsdags kväll var det världspremiär, i ett jättetält på Gärdet, för Cirkus Scott och deras unika musikal-cirkus-show. Vi var inbjudna!

Cirkus Scott Womsa Min stora dag

Barnen tyckte att det skulle ha varit lite färg på tältet. Men när man väl kommer in så sprakar det av färg, liv och rörelse. Det var ljust när vi kom och mörkt då vi gick. Så snabbt tiden går då man har roligt. Circus Scott är inte enbart showen utan det finns en hel del aktiviteter innan och efter så värt att komma lite extra tidigt. Om ni köper biljetter till Circus Scott så använd gärna koden womsa-ger i kassan: 10% av biljettköpet går då oavkortat till Min Stora Dag som förverkligar svårt sjuka barns drömmar på världens finaste sätt. 

 circus-scott

Innan och efter själva föreställningen finns en massa roligheter. Barnen kan rida, åka karusell,Krama Babblarna och såklart hör både pop corn och sockervadd till. Jag och barnen var inbjudna av Womsa som är en så härlig portal som ni absolut ska kika in på, speciellt om ni är familj med barn. Massa pyssel, mat- och baktips och bloggare som är i samma situation som en själv (Skulle jag börjar blogga för en portal igen, då skulle det vara Womsa).

Circus Scott och Babblarna

Och sedan så är det show för hela slanten. Cirkus Scott med Babblarna är en medryckande musikalshow med mycket dans, musik och sång och de sötaste djuren. Dessa minihästar vill man ju bara ta med hem. Getterna var helt otroliga, vilken balans. 

dsc_1221

Dessa akrobater där vi höll andan lite grann då de snurrade genom luften och inte missade en enda gång. 

Circus Scott och Babblarna

Däremellan dansade och sjöng Babblarna så att taket lyftes. 

dsc_1202

Det här akrobatiska stycket var så vackert att jag inte hann ta så många bilder. måste upplevas ’live’. 

circus-scott-womsa-barn

Annie och Magda satt helt förtrollade. Annie hoppade upp och ner på sin stolt, skrattade och skrek rakt ut, klappade intensivt och var så lycklig. 

dsc_1243

Emellan scenerna med Babblarna, som nog blev allas favoriter, så kom hästar, hundar och grisarna som jag inte fick någon  riktigt bra bild på, de var så söta. 

circus scott och babblarna

Circus Scott och Babblarna

Premiärtårta till alla i pausen. Både jag och barnen är så bortskämda som får äran att gå på så mycket roligt och där det dessutom är tårta, snittar och dricka i pausen. Tack som bara den Womsa och Circus Scott för den här kvällen som vi kommer leva länge på. 

Cirkus Scott Womsa Min stora dag

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.