God morgon Sommarplaner

Körsbär

Hur går det med era sommarplaner? Vi är tillbaka från Öland, kom hem sent igår kväll. Tänkte och trodde att den här sommaren skulle bli sådär lugn och där jag skulle få försöka hitta på saker att göra med barnen, men inte. Det har verkligen varit fullt upp och kommer vara fullt upp sommaren igenom med roligheter. Så tacksam över att så många vill spendera tid med mig och barnen, att vi har så många underbara vänner. Den här veckan kommer min systerdotter och stannar några dagar. Hon ville komma hit några dagar till oss. Det ska bli mysigt. Vet inte än vad man hittar på med en tonåring, men ska fundera ut det. Vet ni? Ska man erbjuda shopping inne i Stockholm, bad, någon aktivitet? Vet inte alls just nu. Däremellan har vi lite annat på G. 

Ha en fin vecka och njut av sköna dagar och kvällar. Jag skickar in mina bästa recept som jag testar under sommaren till er här

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *