TÄVLING – Vinn biljetter till Express Yourself

53818express15

Nu ska du få chansen att vinna biljetter till vårens mest peppande och energigivande kväll. EXPRESS YOURSELF med 4Good.  

NÄR: Den 25 april 18.30 (dörrarna öppnas 18.00) – 21.30

VAR: Rival i Stockholm (Mariatorget 3)

Jag har fått äran att tävla ut två biljetter. Det betyder att du som vinner får ta med dig en kompis. Självklart ska jag också dit! Skulle inte missa den kvällen för något (Jag har egentligen barnen den kvällen och ändrar i stort aldrig det, men en 4goodkväll kan jag bara inte missa). 

Du boostas av presentationer av Sofia Wistam som peppar att våga vara annorlunda, komikern Måns Möller som berättar sin starka story om kärlek och livet samt entreprenören, konstnären och författaren Anna Benson får oss att tänka mer Why Not? i livet. Det blir också en Sunshine Story från två som bjuder på sig själva – Ann Söderlund & Sanna Lundell.

Jo, och som alltid på 4Goodkvällar bjuds det på vin, dj, mingel och du går hem med en härlig goodiebag.

Jag har varit medlem i 4Good i flera år (kostar inget) och du får ofta roliga erbjudanden om allt från förhandsvisningar av nya filmer, event, roliga träningsresor till deras 4goodkvällar. Jag kan inte ens räkna hur många av deras kvällar jag har varit på. Du går alltid därifrån peppad, full av energi och ett stort stort leende på läpparna. 

Så här tävlar du

Nu har ni chansen att vinna 2 biljetter till Express yourself den 25 april (1 person vinner 2 biljetter)

Svara på frågan nedan och motivera varför du vill gå. Skriv in svar och motivering i kommentar till det här inlägget. 

Vad heter nästa 4goodkväll som tar plats i maj?

(Du hittar svaret HÄR

Tävlingen avslutas på söndag den 17/4 kl 23.59. 

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

8 kommentarer

  1. Love your life heter den.
    Vill gå för att bli lite boostad o får lite pepp. Då jag haft ett år där jag inte varit mig själv riktigt. Och för att bli uppiggad nu när ljuset kommer (brukar bli sååååå trött då)

    Nås på mailen som jag angett i fältet nedan

  2. Nästa 4goodkväll som tar plats i maj heter ”Love your life”.
    Som student vore det underbart att få ta del av en energigivande och inspirerande kväll fylld med pepp då detta annars är lyx som man sällan unnar sig som student. Att också få möjligheten att bjuda med min studentbästis på detta vore den ultimata födelsedagspresenten till henne.

  3. Love your life, heter det i maj. Skulle vara så kul att få komma ut och få bli lite peppad, man känner sig lite som korna i ladugården. Har en liten på 10 månader och en stor på snart tre år. De har varvat förkylningar och magsjukor sen februari. Stora gick till fsk igen i måndags och nu hemma o sjuk igen?
    Hopplöst! Så skulle ta med mig min roliga kompis som också kan behöva lite pepp?

  4. Nu lyckades jag hitta kommentarsfältet! Har även mailat dig! Jag vill gärna vinna eftersom jag vet att det är en fantastisk kväll som väntar. Har gått tidigare men det var flera år sedan. Om jag vinner vill jag ta med min syster som är arbetslös!
    Maj eventet heter Love your life.

  5. Det här är precis vad jag och min ex-svägerska behöver ? två sökare, bägge nyskilda men ändå livsnjutare, mitt i livet tjejer som älskar att lyasna till intressanta livsöden, som berör i hjärtat. Vi beundrar udda personer och vi kan heller inte leva utan humor. Just april månad har en stor betydelse för mig och det vore underbart att få gå till Rival denna magiska kväll och sväva på moln några timmar ?

  6. Hoppsan, jag glömde visst svara på frågan ? Love Your Life heter den. Precis vad jag gör . ..

  7. Love you life!

    Grå och trist jag känner mig, att bli peppad att våga vore för mig en bra grej!
    I gamla spår jag går, och allt sämre av det jag mår. Hoppas så att jag biljetter till Express Yourself får!

  8. Love your life heter den den kvällen!
    Detta skulle verkligen passa mig och min mamma bra vi har haft för jäkligt år med avslitna ledband och sjukdomar så självförtroendet är nere i tårna men lyssna på dessa braiga personer skulle nog hjälpa en upp en hel del!
    Håller tummarna och även tårna!
    Kram på Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *