1 000 mil av kärlek

Korvens dag korv OKQ8

Idag är det den 12 mars OCH det Alla Korvars dag! Tjohooo! Ny dag när man kan proppa i sig lite extra god korv. Jag har tjuvfirat det i veckan genom att testäta utvalda korvar av OKQ8s nya korvsortiment tillverkade av garanterat svenskt kött, hög kötthalt och nya spännande smaker. Hela 11 nya korvar lanseras IDAG på deras stationer, bl a Västerbottensostkorv, chilikorv och baconlindad wienerkorv. Min favorit var nog Västerbottensostkorven, min vän Angelicas favorit var chilikorven som har en perfekt balans mellan chili och korvsmaken. Korvarna är tillverkade av välrenommerade Lindvalls Chark. Det är precis dessa ni ser ovan. 

Korvens dag korv OKQ8

Bara för att fira det här lite extra så kan du i OKQ8s kampanj, 1000 mil av kärlek, just nu vinna en dejt med någon som du tycker extra mycket om. Det kan vara din mormor, syster, en barndomsvän som bor längre bort eller någon annan du håller kär. Ni träffas halvvägs och OKQ8 står för drivmedel, kärleksfull service av era bilar och en exklusiv måltid med nya korvarna så klart. Så vem vill du träffa? Anmäl er idag! Du hittar även kampanjen på deras Facebook sida. 

DSC_0619

Vi hade min vän Angelica och son på korvmiddag. Magda ville vara Snövit vid bordet, så är det mest hela tiden. Förgyller middagen när man har dels finbesök av bästis, dels finbesök av prinsessa. Men prinsessan vägrade helt att titta in i kameran. Hemlig prinsessa. 

DSC_0623

Var tvungen att dubbla bilden på Magda. Hon är hos sin farmor och farfar i helgen och saknar henne så. Men hon har en rolig helg med fest hos dem. Annie är hos mig och ska på Melodifestivalen med kompis, genrepet. Jag, jag ska på Korvfestivalen med en annan bästis och sedan kommer en tredje bästis hit på middag ikväll. 

Ps. Såg ni att korvarna låg på mina fina nya tallrikar från House Doctor, kärlek på dem! Vill ha hela servisen nu, alla delar. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *