God Morgon Stöten

Annie

Den här lilla fartdåren har helt fastnat för skidåkning: ’Känns som att jag har kunnat åka skidor i flera år’, sa hon igår. Jo, och jag måste faktiskt säga att jag är förvånad över hur bra hon är efter 3 dagar här. Hon är nu helt klart på nivå gröna backar och plogar knappt längre. Måste däremot hålla igen henne för hon är helt fartblind. Har varit nöjd med skidskolan och de har gjort mycket med dem på den ynka timman skidskola som de går per dag. 

StötenStöten är oerhört barnvänligt. Det är mycket barn och föräldrar här och många aktiviteter som är riktade mot barnfamiljer. Varje dag så kan man lämna in barnen till Vargys aktiviteter. Det kostar 80kr per timma. De fick vara en gång på Vargys kalas igår sen eftermiddag. Då passade jag på att åka i World Cup backen några gånger. Det hade då börjat snöa rejält och nu på morgonen snöar och snöar och snöar det. De sista åken fick jag in snö rakt i ögonen och hade svårt att se. Inser att jag måste utrusta mig bättre. Behöver skidglasögon. 

God Morgon snödag, nu dags för lite åk

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *