Nybadade och redo för Andy’s Lekland

Så då! Vi har preppat för morgondagen. Barnen är nybadade och schamponerade.  För imorgon är det kalas för Annie på Andy’s Lekland i Bromma. Så skönt att ha överlämnat ansvaret för kalaset i år. Hoppas att det nu blir bra, att jag lyckas hålla ordning på alla kidsen, att de gillar maten jag har valt och Annie känner sig nöjd med hela kalaset. Här nedan ser ni Godisrummet som Annie har valt. Andy’s i Bromma har varit otroligt tillmötesgående och smidiga. De har frågat om allergier bland de inbjudna och de två barn som har allergier löser de mat och efterrrätt till. Allt verkar ’görbart’ där. Gillar när man mailar om saker och snabbt får svar. 

Vi hade bjudit 15 stycken, dvs alla tjejer i klassen. Vi har diskuterat det där hemma och det är något som har sysselsatt mig mycket. Bjuder man alla eller bara några? Annie räknade först ihop sina närmsta och tyckte vi skulle bjuda dem, det blev cirka 10 av 15 tjejer det. Men vi pratade om det för det är viktigt för mig att hon lär sig att aldrig utesluta andra. Enligt mig så kan man inte bjuda 10 tjejer då det är 15 tjejer i klassen. Antingen så bjuder man sådär 5 stycken eller alla. Alla kommer ändå inte. Jag tror det är tre stycken som inte kommer, av olika skäl. Det kommer verkligen bli ett hejdundrande kalas och det ska bli så härligt att se Godisrummet fyllt av barn.  

Annie Magda

Nybadade små nyponrosor. Imorgon bitti ska jag locka håret på Annie och festkläder som man dessutom kan röja i ska på. Andy’s lekland i Bromma, HERE WE COME. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *