Nutella hela dagen, hela helgen

choklad-och-nutellaglass-nom-nom-nom1

Nutella har fått en egen dag. Det är idag det. Nutella verkar vara något som alla ser som oemotståndligt. Så fort något med Nutella läggs upp på Instagram så är det en ’like’ fest. Jag har inte massor med Nutellarecept, men några som är just det, helt oemotståndliga. Först ut: Choklad- och Nutellaglass. En utsökt kombination av det bästa. 

French roll ups nutella gingerbread spice

Såklart French Toast Roll-ups som är som fattiga riddare med rullade och fyllda med Nutella och bär. Alltså, dekadent goda. I det här receptet har jag pepprakakskrydda, men du kan ta t ex kanel istället. 

pannkakor-med-nutella0

Eller, varför inte göra din egen Nutella och ett gäng pannkakor till. Lättare än vad du tror, och nyttigare.  

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *