Summerbird Amber 36% – Karamelliserad vit choklad

Summerbird amber

Karamelliserad vit choklad med smak av creme brulee. Summerbirds Amber 36% tog guldmedaljen i  “European Chocolate Awards 2015”. Inte underligt alls. Varenda bit av Amber 36% är ren njutning. Jag har inte ätit någon annan choklad som har smakat som Summerbirds Amber. Den är så speciell och utsökt att man vill äta varje bit sakta. Intressant att använda den i bakverk, men jag kan inte riktigt med än att inte äta bitarna som de är bara p g a det känns som total lyx. Deras minttryfflar står på tur ikväll. Summerbird med sin 100% ekologiska choklad är liksom bäst i världen på att ta fram kvalitetschoklad som alltid har det där lilla extra. Amber 36% är verkligen mer än det där lilla extra. 

Summerbird amber chocolate

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *