Smoothie Mix – Nya gröna sköna bärblandningar

Polarica smoothie mix hallon svarta vinbär

Rabarber, svarta vinbär & rabarber eller Lingon & blåbär eller Svarta vinbär & hallon. Polarica har lanserat nya portionsförpackade färdigmixer för smoothies. Vi har fått testa dem och här ovan ser ni Svarta vinbär & hallon smoothie mix som jag slängde ner i mixern tillsammans med banan och vaniljyoghurt och vips succé. Jag har alltid med isbitar också då jag gör smoothie för att det inte ska bli så tjockt. Jag kom på att jag aldrig testat hallon och svarta vinbär tidigare. Vi använde två av de fyra portionsförpackningarna och det blev väldigt mycket smoothie. 

Polarica smoothie mix

Alla tre Smoothie Mix är KRAV-märkta vilket innebär att de är fria från otillåtna kemiska bekämpningsmedel. Blåbären och lingonen är plockade i de norrländska skogarna och under garanterat schyssta förhållanden för bärplockarna. Jag är förtjust över att de tar ut svängarna och gör mixer av inte alldeles självklara kombinationer. Längtar att testa Svarta vinbär, jordgubbar och rabarber.

En smårolig sak är att de ger tips på blandning på baksidan av påsarna. På Svarta vinbär och hallon tipsar de om att tillsätta mango, ingefära och apelsinjuice. Toppen då de vågar tipsa om lite ovanligare roliga kombinationer som inte är de första man skulle komma på själv. Tyckte det lät så spännande och måste testa den kombon.  

Jag ser massa andra användningsområde, använd till paj, Acai bowl (en portionspåse blir perfekt) eller som dekoration till bakverk, eller blanda ner i gröt. Hur som, både barnen och jag slurpade i oss precis allt och var överförtjusta. Så glad att vi har mer i frysen till mellis och frukost. 

Polarica smoothie mix bär

Over and out, hörs snart igen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *