Trendiga Dieter

military-diet-day-three-dinner

Google Trends listar i slutet av varje år de mest sökta begreppen inom olika kategorier. Eftersom vi tar efter USA i mångt och mycket så kikade jag på deras mest sökta begrepp och hittade listan över de mest sökta dieterna under 2015. På femte plats hittar man t ex Military Diet Plan. En diet där man på några få dagar tappar massa kilon. Tja, inte undra på om man tittar på vad man får äta. Lite glass ändå till middagen. Kör ni någon diet? Jag är inte en diet person alls. Jag testade en gång en snällare variant av Atkins dieten. Höll på att bli galen och kunde inte tänka på något annat än mat och var otrevlig och sur mot alla. När jag skulle träna var jag helt matt, illamående och svimfärdig. Så efter 2 dagar gav jag upp. Jag älskar mat och vill inte begränsa mig. Tränar hellre järnet så att jag kan äta av allt. Här har ni de mest sökta dieterna i USA under 2015. 

20/20 Diet

500 Calorie Diet

(Bild lånad från Pinterest)

Linda

En kommentar

  1. Låter verkligen gott och ser härligt ut med alla dessa färger. Har du någon särskild maskin för att pressa frukter och grönsaker?

    God fortsättning,Vicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *