God Morgon vinterdag

Frukost breakfast

Vi började dagen i stil med lite av kalkonskinkan från jul med avokado, tomater och svarta sesamfrön. OCH en kopp med PUKKA te. Jag fick massor med PUKKA te i julklapp lyckos mig. Deras blandningar är magiska och det är lite av en lyx att låta en PUKKA påse sakta glida ner i en kopp varmt vatten. Bästa tänkbara start på en morgon eller avslut på en kväll. I morse blev det en kopp PUKKA love som är en blandning av rosor, kamomill och lavendel.  

DSC_0550

Jag fick även Body Scrub från Urtekram med rosor. Rosor som doft är så finstämd och delikat. Svag för rosdoften. Använder alltid body scrub på våren för att huden ska kunna ta solen på bästa sätt. Har inte testat den än, men inför nyår då ska jag skrubba in rosdoften minsann. Nu upp med barnen ur badet och iväg till affären för lite ärenden. Idag ska ni få tips på desserter till nyår här på bloggen. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *