Desserter till Nyår

vit-chokladkaka-med-florida-grapefrukt-sorbet-godaste-desserten-till-pask0

De absolut bästa desserttipsen får ni här, allt från chokladmousse till lakrits cremé brulée. En fräsch dessert nu när Florida grapefrukt är i säsong är Vit Chokladkaka med Grapefrukt sorbet . Det kanske bästa med alltet är att du kan lätt kan förbereda exakt allt innan och det tar sådär någon ynka minut att lägga upp och servera. Vit choklad och Florida grapefrukt är också en kombo som är bortom denna värld. 

limefromage-fluffigt-syrligt-frascht0

En sötsyrligt fluffig Limefromage om du vill ha något lätt och utan helt utan choklad. Toppad med kokos och bär smälter den i munnen. 

Kladdkaka Lindor Lindt sprungli

Men bästa krämigaste kladdkakan har du annars här: Kladdkaka med lindorkulor . Det här är verklgien den mest lyckade kladdkakan jag någonsin gjort. Du swirlar lätt till ytan och du kan välja vilken smak som helst på Lindorkulorna och därigenom få lite olika smak på kladdkakan. 

mousse-au-chocolat-med-bjornbar0

Vit chokladmousse med björnbär, eller Mousse au chocolat om du vill säga det lite finare. 

krispigaste-mandelkorgarna-fyllda-med-bar-och-glass1 

Krispigaste mandelkorgarna fyllda med frukt och bär och ditt val av grädde eller glass. Bra om man vill ha det lite lättare och satsa på massa frukt och bär efter en rejäl middag. 

creme-brulee-med-vit-choklad-och-lakrits0

Vågar du ta ut svängarna lite så är den här kombon vit choklad och lakrits enastående tillsammans med blodapelsinfiléer på sidan. Tycker man om lakrits så kommer man älska den här, gillar man inte lakrits så kommer man bli omvänd av denna där den vita chokladen framhäver lakritssmaken på krämigaste lenaste sätt: Lakrits Créme brulée på vit choklad med knäckig yta

basta-nyarsratterna10

Desserter som alltid går hem, och som kan förberedas: Pina Colada dessertHasselnötsmousse , Chokladpannacotta med daimcrunch

himmelsk-chokladmousse-med-en-touch-av-mint0

Chokladmousse med touch av mint, fräscht, luftigt och en toppenavslutning på året, och den där bättre nyårsmiddagen. 

Ps. Prenumerera gärna på Lindas Matstuga så missar du inte recept, tävlingar, tips mm. Genom att gilla inlägget på Bloglovin’ så får fler ta del av receptet!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *