Och plötsligt händer det…

Magda

Äntligen har det kommit igång med kompisar på hemmaplan för Magda. Hon har länge varit så ledsen på att Annie har så många vänner. Annie är ofta hemma hos klasskamrater, eller de är här. De hänger hos varandra på ett väldigt avslappnat sätt. Annie har alltid haft nära vänner och alltid haft väldigt lätt för att få nya vänner. Magda har inte svårt, men ändå inte riktigt som med Annie. Det har faktiskt gått så långt som att Magda fått för sig att hon inte är lika bra som Annie och vi har fått jobba mycket på att få henne att känna att hon är så bra som hon är. Men, så plötsligt! Igår följde hennes dagiskompis med hem och imorgon ska hon gå hem med en annan dagiskompis. Magda är helt överlycklig. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *