Mest Googlade Maten 2015

Semmelwrap Spot and tell

Bild lånad av Spot & Tell

Google trends listar varje år de mest populära sökningarna i olika kategorier och olika länder. Nu har listorna på de mest populära sökorden sammanställts för 2015. Har ni googlat på dessa nedan? Jag har googlat på alla utom ’njurtapp’, ’äppelrosor’, ’kanelbullekladdkaka’ och ’kefir’. 

Mest googlade maten – Sverige
1. Semmelwrap
2. Chiapudding
3. Vulkanpizza
4. Korvstroganoff
5. Kefir
6. Äppelrosor
7. Kanelbullekladdkaka
8. Njurtapp
9. Kalvbräss
10. Rysk kolasås

När det gäller USA så är de mest gogglade recepten enligt nedan. Jag har googlat på de flesta även där, men inte Philly Cheese Steak recept. Men nu inser jag ju att man måste göra en egen Philly Cheese Steak hemma. Ser grymt gott ut. Gillar att recept med pumpafrön kommer högst upp. Både hållbart och hälsosamt tänk. 

menu_cheesesteaks

Bild lånad av  The Great Steak

Mest Googlade recepten USA

1. Pumpkin Seed Recipes 
2. Sweet Potato Fries Recipe 
3. Philly Cheese Steak Recipe 
4. Chicken Recipes 
5. Apple Pie Recipe 
6. Brownie Recipe 
7. Pesto Recipe 
8. Pancake Recipe 
9. Cabbage Recipes 
10. Chili Recipe

Linda

En kommentar

  1. Vilka roliga listor! Chiapudding och semmelwrap kunde man ju räkna ut med lillfingret, men en del oväntat med. Kul att min favoritmat korvstroganoff kom så högt upp på listan, men vad är rysk kolasås för nåt, måste ju googla det på en gång nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *