Vilket skal ska jag välja?

case app

Sitter och roar mig lite med att välja ett nytt skal till min Iphone. Tänkte först att jag skulle designa mitt egna som jag gjort tidigare, se HÄR. men så blev jag så sugen att ta något av de färdigdesignade skalen från Caseapp , men som vanligt grymt svårt att välja. Ibland kan jag bli så trött på mig själv att jag har så svårt att välja, gäller allt liksom. Jag har hittat fyra storfavoriter. Vad tycker ni, vilken är finast? Man kan dessutom lägga till text, något citat eller bild. 

Linda

En kommentar

  1. Åh så fina! Väldigt olika stilar så det är svårt att jämföra dem, förstår din beslutsångest!
    Av dessa skulle jag mitt i julpyntet välja den första silvriga skalet. Fick mig att tänka på lekfull jul- och nyårsdekoration! Lycka till med valet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *