VINN designat iphoneskal från Caseapp

Caseapp

Jag har precis designat mitt egna iphoneskal via Caseapp och blev så nöjd med det. Du gör det superenkelt genom att ladda upp en bild och sedan kan du justera, dra hit och dit, förstora, förminska osv tills du är nöjd. Du ser direkt på skärmen hur den skulle se ut innan du  klickar iväg beställningen. Jag tänkte först ta någon fin semesterbild från Västkusten och testade nog cirka sju bilder i Casapp programmet. Men så tog jag den här bilden med min telefon när jag var ute och sprang och visste direkt att jag ville ha den.

IMG_0432

Så här såg ursprungsbilden ut. Helt underbart att ha en unik bild som skal. Du kan även lägga till text och annat ovanpå din bild. Jag lade först till mitt namn, för jag tappar alltid bort min telefon, men valde sedan utan. De har även en uppsjö av ursnygga färdiga  Caseapp design som du kan välja mellan om du inte vill ta någon egen bild. 

Nu har jag fått lov att tävla ut 3 presentkort på ett Caseappskal. För att vinna så svarar du endast på frågan nedan och motiverar varför du vill vinna ett Caseappskal. 

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, berätta varför du vill vinna ett skal från Caseapp och säg vilket skal av de färdigdesignade skalen hos Caseapp som du tycker mest om. Du hittar dem HÄR.

Tävlingen avslutas om precis en vecka måndagen den 27/7 kl 23.59.

Jag väljer ut TRE lyckliga vinnare som får varsitt kod mailad till sig som kan användas direkt. 

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

12 kommentarer