Julens bästa glögg

 DSC_0283 

Jag har fått testa årets glögg från Saturnus och det är tre helt olika glöggsorter: Vi har dels den första alkoholfria ekologiska glöggen på marknaden. Julig med smak av kardemumma, kryddnejlika, ingefära och pomerans. Både jag och barnen tyckte den smakade juligt och gott. Verkligen toppen att den är ekologisk! Sedan har Saturnus lanserat en helt ny serie smaksatt glögg ’Årets premium’. Tanken är att deras premiumglögg alltid ska vara inspirerad av svenska smaker och den svenska naturen. Den första glöggen i premiumserien är 2015 års glögg som är smaksatt med havtorn (2,2%vol). Den är toppengod kall med isbit i glaset. Sedan är det förstås årets glögg som i år är en äppelvinsglögg spetsad med ekfatslagrad Calvados (20%vol). Hur god som helst!  Jag kan inte annat än rekommendera allihopa p g a att de har så olika målgrupper och är så olika i smakerna att de inte kan jämföras med varandra. 

Redo för advent alltså och supermys!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *