Warszawa

5876742

Jag hade en magisk helg i Warszawa, Polen. Det var en gräddfil på många sätt då jag åkte med två vänner med polsk ursprung. Vi bodde centralt hemma i min väninnas föräldrars lägenhet. De guidade till de bästa frukostställena, restaurangerna, shoppingen, massagen mm. Jag fick verkligen russinen i kakan och det gav sådan mersmak, blev kär i Warszawa. Vi hann med så mycket, vi skrattade massor, åt fantastisk mat, fick spännande massage, promenerade, åkte taxi och spårvagn. Nu ska ni få mina allra bästa Warszawatips. Vi börjar idag med frukosttips i Warszawa för de får ni absolut inte missa. Så kika in under dagen för tips på oemotståndliga frukostar i Warszawa.  Söndagen spenderade vi i Łazienki Park (Łazienki Królewskie)  eller ’Kungliga Badet’,  Warszawas största park och helt helt magisk. Mer om den parken senare.  

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *